A aké poklady skrývaš ty vo svojom šatníku? Príbeh Nidodileda – MAZUMIS
A aké poklady skrývaš ty vo svojom šatníku? Príbeh Nidodileda

blog, blogger, clothes, fashion, Greece, greek designers, greek fashion, handmade, livestyle, made in slovakia, mazumis, moda, Nidodileda, poklady, style -

A aké poklady skrývaš ty vo svojom šatníku? Príbeh Nidodileda

Nidodileda ... akonáhle to napíšeš správne, už na to nezabudneš!

Podľa Danteovej komédie symbolizuje Nidodileda (Nido di leda) "Leda hniezdo". Leda bola Zeusova milenka a matka jeho dvojičiek, Castor a Pollux (známe spoločne ako Dioscuri). Castor a Pollux dostali konšteláciu Gemini za svoju bratskú lásku a toto súhvezenie sa nachádza v Nidodilede.



Nidodileda vznikla v roku 2012, keď sa dizajnérka a zakladateľka Antonia (Tonia) Mitroudi rozhodla vytvoriť vlastnú značku oblečenia založenú na princípe navrhovania oblečenia, aby ste sa cítili istí a slobodní.

Jadro značky spočíva v navrhovaní ručne vyrábaných odevov, používaní vysokokvalitných textílií a výrobcov a snažiacich sa o vytvorenie bohémskej, voľnoprospešnej a ženskej komunity. Hodnoty a sny Nidodiledy sa otáčajú okolo esencie slobody a silnej ženskosti; oblečenie pohladí telo a zvyšuje ženskosť; filozofia značky nabáda a inšpiruje našich zákazníkov k tomu, aby sa preskúmali, rozosmiali sa  a zároveň sa tešili každému okamihu!

 


VYROBENÉ S LÁSKOU

Je to naša túžba, aby každá žena mala vo svojom šatníku špeciálne skryté poklady, veci, ktoré nie sú ľahko nájdené inde. Tím Nidodileda poskytuje ženám tieto jedinečné vzory! Každý kus z kolekcie je vyrobený z výnimočne čerstvých textílií, ktoré vyzerajú étericky na telo, pričom odhaľujú tie najviac lichotivé časti ženského tela.

Vzhľadom na jedinečnú povahu našich textílií môže byť medzi jednotlivými odevmi mierne diverzifikácie, bez toho, aby sa ohrozil pôvodný dizajn a estetika, samozrejme.

Od skicovania až po remeslo a späť je to náš život, naša vášeň a náš sen.

Pozývame vás, aby ste preskúmali náš svet ...


2 comments

  • egasuxaga

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Without Prescription Buy Amoxicillin qgc.knwx.mazumis.com.dgb.yt http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ezamanzo

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin Without Prescription rbx.nvge.mazumis.com.pae.ff http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Leave a comment